BRC Eğitimi

BRC – BRITISH RETAIL CONSORTIUM EĞİTİMİ

HEDEFİ:

İngiliz Perakendeciler Birliği (British Retail Consortium) içerisinde yer alan İngiliz perakendecilerine ürün sağlamak için gerekli gıda güvenlik ve kalite kriterlerini belirleyen standartlarından olan “British Retail Consortium (BRC) – Food” standardı hakkında katılımcıları bilgilendirmek.

KAPSAMI:
• BRC Nedir?
• BRC – Food Standardı’nın Gelişimi, Amacı ve Faydaları
• Diğer BRC Standartların Tanıtılması
(Ambalaj Malzemeleri, Müşteri Ürünleri, Depolama / Dağıtım)
• BRC – Food Standardı’nın Şartları ve Yorumlanması
– Yönetimin Taahhüdü ve Sürekli Gelişim
– Gıda Güvenliği Planı – HACCP
– Gıda Güvenliği ve Kalite Yönetim Sistemi
– Fabrika / Saha Standartları
– Ürün Kontrolü
– Proses Kontrol
– Personel
• BRC – Food Standardı’nın Diğer Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri ile Entegrasyonu
• BRC – Food Sistemi’nin Kurulması ve Uygulanmasında Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar
• BRC – Food Standardı Dokümantasyonu Uygulaması
• BRC – Food Belgelendirme Süreci

KATILIMCILAR:
Gıda maddeleri üretiminden ambalajlama, depolama ve taşımaya kadar bütün aşamalardaki firmaların üst ve orta kademe yöneticileri, BRC – Food Sistemi’nin Etkin Kurulmasını ve Uygulanmasını Sağlayacak Yöneticiler, BRC – Food Sistemi’nin Kurulması, Uygulanması, İyileştirilmesi, Denetimi ve İzlenmesinden Sorumlu Çalışanlar, ilgili mühendisler.

KATILIMCI SAYISI: Minimum 8, maksimum 20 kişi.

GEREKLİ ÖN BİLGİ: Yok.

SÜRESİ: 1 veya 2 gün.

NOT: Seminerin en az % 70’ine katılan kişilere seminer sonunda katılım belgesi verilir. Konuyla ilgili eğitimlerimiz hakkında bilgi almak için lütfen bizimle temasa geçiniz.

<<PDF>>

İlginizi Çekebilir

ISO 22000 Eğitimi

GIDA GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ (ISO 22000:2005) EĞİTİMİ HEDEFİ: Katılımcıların, insan sağlığına yönelik gıda güvenliği ile ilgili fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik tehlikeleri önlemeyi, yok etmeyi veya belirli seviyelere indirmeyi amaçlayan bir

IFS Eğitimi

IFS – INTERNATIONAL FOOD STANDART EĞİTİMİ HEDEFİ: Özellikle Almanya ve Fransa’da perakende satış yapan marketleri ve süpermarketleri hedef müşteri kitlesi olarak belirleyen firmaları, IFS Standardı’nın gıda sektöründeki yeri, önemi ve

HACCP ve OGP Eğitimi

HACCP VE OPERASYONEL ÖN GEREKSİNİM PROGRAMI (OGP) EĞİTİMİ HEDEFİ: Tehlike Analizi Kritik Kontrol Noktaları (HACCP) gıda güvenliğini sağlamadaki rolünün anlaşılması, HACCP ve Operasyonel Ön Gereksinim programlarının nasıl uygulanacağını göstermek, HACCP