BRC Eğitimi

BRC – BRITISH RETAIL CONSORTIUM EĞİTİMİ

HEDEFİ:

İngiliz Perakendeciler Birliği (British Retail Consortium) içerisinde yer alan İngiliz perakendecilerine ürün sağlamak için gerekli gıda güvenlik ve kalite kriterlerini belirleyen standartlarından olan “British Retail Consortium (BRC) – Food” standardı hakkında katılımcıları bilgilendirmek.

KAPSAMI:
• BRC Nedir?
• BRC – Food Standardı’nın Gelişimi, Amacı ve Faydaları
• Diğer BRC Standartların Tanıtılması
(Ambalaj Malzemeleri, Müşteri Ürünleri, Depolama / Dağıtım)
• BRC – Food Standardı’nın Şartları ve Yorumlanması
– Yönetimin Taahhüdü ve Sürekli Gelişim
– Gıda Güvenliği Planı – HACCP
– Gıda Güvenliği ve Kalite Yönetim Sistemi
– Fabrika / Saha Standartları
– Ürün Kontrolü
– Proses Kontrol
– Personel
• BRC – Food Standardı’nın Diğer Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri ile Entegrasyonu
• BRC – Food Sistemi’nin Kurulması ve Uygulanmasında Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar
• BRC – Food Standardı Dokümantasyonu Uygulaması
• BRC – Food Belgelendirme Süreci

KATILIMCILAR:
Gıda maddeleri üretiminden ambalajlama, depolama ve taşımaya kadar bütün aşamalardaki firmaların üst ve orta kademe yöneticileri, BRC – Food Sistemi’nin Etkin Kurulmasını ve Uygulanmasını Sağlayacak Yöneticiler, BRC – Food Sistemi’nin Kurulması, Uygulanması, İyileştirilmesi, Denetimi ve İzlenmesinden Sorumlu Çalışanlar, ilgili mühendisler.

KATILIMCI SAYISI: Minimum 8, maksimum 20 kişi.

GEREKLİ ÖN BİLGİ: Yok.

SÜRESİ: 1 veya 2 gün.

NOT: Seminerin en az % 70’ine katılan kişilere seminer sonunda katılım belgesi verilir. Konuyla ilgili eğitimlerimiz hakkında bilgi almak için lütfen bizimle temasa geçiniz.

<<PDF>>

İlginizi Çekebilir

IRCA Onaylı (IS0 22000:2005) Baş Tetkikçi Eğitimi

IRCA ONAYLI, ISO 22000:2005 BAŞ TETKİKÇİ EĞİTİMİ HEDEFİ: Katılımcılara, ISO 19011’e göre ISO 22000:2005 için Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi tetkiklerini gerçekleştirmeye yönelik bilgi ve tecrübe kazandırmak. Bu seminer, IRCA’ya kayıtlı

ISO 22000 İç Tetkikçi Eğitimi

GIDA GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ (ISO 22000:2005) İÇ TETKİKÇİ EĞİTİMİ HEDEFİ: ISO 22000:2005 gıda güvenliği yönetim sistemi standardına uygun olarak kuruluş içinde oluşturulmuş olan gıda güvenliği yönetim sisteminin yeterliliğini, uygunluğunu ve

Hijyen Eğitimi

HİJYEN EĞİTİMİ HEDEFİ: İnsan sağlığına yönelik gıda güvenliği ile ilgili fiziksel, kimyasal ve biyolojik tehlikeleri önlemek, yok etmek veya asgari seviyeye indirmek için mikrobiyoloji, gıda kaynaklı hastalıklar, hijyen kuralları, temizlik