GIDA GÜVENLİĞİ EĞİTİMLERİ

ISO 22000 Eğitimi

Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi (ISO 22000) Eğitimi

Katılımcıların, insan sağlığına yönelik gıda güvenliği ile ilgili fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik tehlikeleri önlemeyi, yok etmeyi veya belirli seviyelere indirmeyi amaçlayan bir gıda güvenliği yönetim sistemi olan ISO 22000 Sistemi’nin nasıl kurulacağı ve yönetileceği konusunda temel bilgilendirilmelerini sağlamak.
haccp Eğitimi

HACCP ve Operasyonel Ön Gereksinim Programı (OGP) Eğitimi

Tehlike Analizi Kritik Kontrol Noktaları (HACCP) gıda güvenliğini sağlamadaki rolünün anlaşılması, HACCP ve Operasyonel Ön Gereksinim programlarının nasıl uygulanacağını göstermek, HACCP metodolojisini anlamalarını sağlamak, seçilen spesifik ürün ve prosesler üzerinden HACCP planı hazırlama safhalarını göstermektir.
ISO 22000 iç tetkikçi Eğitimi Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi (ISO 22000) İç Tetkikçi Eğitimi
ISO 22000:2005 gıda güvenliği yönetim sistemi standardına uygun olarak kuruluş içinde oluşturulmuş olan gıda güvenliği yönetim sisteminin yeterliliğini, uygunluğunu ve etkinliğini saptamak için yapılan iç tetkiklere ait esasları ve aşamalarını açıklamak ve uygulamalarla göstermek.
brc Eğitimi

BRC – Food Global Standardı Eğitimi

İngiliz Perakendeciler Birliği (British Retail Consortium) içerisinde yer alan İngiliz perakendecilerine ürün sağlamak için gerekli gıda güvenlik ve kalite kriterlerini belirleyen standartlarından olan “British Retail Consortium (BRC) – Food” standardı hakkında katılımcıları bilgilendirmek.
ifs Eğitimi

IFS – Uluslararası Gıda Standardı Eğitimi

Özellikle Almanya ve Fransa’da perakende satış yapan marketleri ve süpermarketleri hedef müşteri kitlesi olarak belirleyen firmaları, IFS Standardı’nın gıda sektöründeki yeri, önemi ve uygulamaları hakkında bilgilendirilmek. Eğitimler uygulamalı ve çeşitli örneklerin katılımcılar ile birlikte tartışmalı olarak incelenmesi şeklinde yapılacaktır. Grup çalışmaları ile eğitimler desteklenecektir.
hijyen Eğitimi Hijyen Eğitimi
İnsan sağlığına yönelik gıda güvenliği ile ilgili fiziksel, kimyasal ve biyolojik tehlikeleri önlemek, yok etmek veya asgari seviyeye indirmek için mikrobiyoloji, gıda kaynaklı hastalıklar, hijyen kuralları, temizlik ve dezenfeksiyon ile ilgili temel ilkelerin öğretilmesi.
ISO 22000 baş tetkikçi eğitimi IRCA Onaylı ISO 22000 Baş Tetkikçi Eğitimi
Katılımcılara, ISO 19011’e göre ISO 22000:2005 için Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi tetkiklerini gerçekleştirmeye yönelik bilgi ve tecrübe kazandırmak. Bu seminer, IRCA’ya kayıtlı tetkikçi/baş tetkikçi olabilmek için şartlardan biridir.
gıda güvenliği uzmanlık programı Gıda Güvenliği Uzmanlık Programı
Gıda Güvenliği Uzmanı olmak isteyen katılımcılara, ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sisteminin kurulması veya mevcut sistemin iyileştirilmesi için Gıda Güvenliği Yönetim Sisteminin şartlarını örneklerle yorumlayarak öğretmek. Ayrıca, ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sisteminin tetkik edilmesi ve iyileştirilmesine yönelik bilgileri ve yaklaşımları da aktarmak

İlginizi Çekebilir

Tedarik Zinciri Eğitimleri

TEDARİK ZİNCİRİ / LOJİSTİK EĞİTİMLERİ Lojistik Süreçler ve Yönetimi Eğitimi Lojistik Yönetimi temel felsefesi, fonksiyonları, bileşenleri ve yöntemlerinin açıklanarak, tüm lojistik faaliyetlerinin daha etkin ve verimli yapılmasının sağlanması genel amaç

ISO 9001:2015 Geçiş Eğitimi

Kalite Yönetim Sistemi 2015 yılı ile birlikte ISO 9001:2015 halini aldı. Bu yeni standart ile birlikte risk temelli düşünce yaklaşımı ağırlık kazandı. Firmalar 2015 revizyonunu 3 yıl içerisinde tamamlamak ve

Yeniden Yapılandırma Eğitimleri

YENİDEN YAPILANDIRMA EĞİTİMLERİ Stratejik Planlama Eğitimleri Kuruluşlarında stratejik planlama uygulamak isteyen ve uyguladığı sistemleri etkinleştirmek isteyen yöneticilere bir yol haritası sunmak. Ve kuruluşlarında bir değişim başlatan yöneticileri, “değişim süreci” hakkında