IFS Eğitimi

IFS – INTERNATIONAL FOOD STANDART EĞİTİMİ

HEDEFİ:

Özellikle Almanya ve Fransa’da perakende satış yapan marketleri ve süpermarketleri hedef müşteri kitlesi olarak belirleyen firmaları, IFS Standardı’nın gıda sektöründeki yeri, önemi ve uygulamaları hakkında bilgilendirilmek

KAPSAMI:
• IFS Nedir?
• IFS Standardı’nın Gelişimi, Amacı, Faydaları
• IFS Standardın BRC ve ISO 22000:2005 ile Karşılaştırılması
• IFS Standardı’nın Şartları ve Yorumlanması
• IFS Şartlarının Seviyeleri
• IFS Standardı’nın Diğer Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri ile Entegrasyonu
• Sistemin Kurulması ve Uygulanmasında Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar
• IFS Standardı Dokümantasyonu Uygulaması
• IFS Belgelendirme Süreci

Eğitimler uygulamalı ve çeşitli örneklerin katılımcılar ile birlikte tartışmalı olarak incelenmesi şeklinde yapılacaktır. Grup çalışmaları ile eğitimler desteklenecektir.

KATILIMCILAR:
Gıda maddeleri üretiminden ambalajlama, depolama ve taşımaya kadar bütün aşamalardaki firmaların üst ve orta kademe yöneticileri, IFS Standardının uygulanmasını sağlayacak yöneticiler, IFS Standardının uygulaması, iyileştirilmesi, denetimi ve izlenmesinden sorumlu çalışanlar, ilgili mühendisler.

KATILIMCI SAYISI: Minimum 8, maksimum 20 kişi.

GEREKLİ ÖN BİLGİ: Yok.

SÜRESİ: 1 veya 2 gün.

NOT: Seminerin en az % 70’ine katılan kişilere seminer sonunda katılım belgesi verilir. Konuyla ilgili eğitimlerimiz hakkında bilgi almak için lütfen bizimle temasa geçiniz.

<<PDF>>

İlginizi Çekebilir

IRCA Onaylı (IS0 22000:2005) Baş Tetkikçi Eğitimi

IRCA ONAYLI, ISO 22000:2005 BAŞ TETKİKÇİ EĞİTİMİ HEDEFİ: Katılımcılara, ISO 19011’e göre ISO 22000:2005 için Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi tetkiklerini gerçekleştirmeye yönelik bilgi ve tecrübe kazandırmak. Bu seminer, IRCA’ya kayıtlı

Hijyen Eğitimi

HİJYEN EĞİTİMİ HEDEFİ: İnsan sağlığına yönelik gıda güvenliği ile ilgili fiziksel, kimyasal ve biyolojik tehlikeleri önlemek, yok etmek veya asgari seviyeye indirmek için mikrobiyoloji, gıda kaynaklı hastalıklar, hijyen kuralları, temizlik

HACCP ve OGP Eğitimi

HACCP VE OPERASYONEL ÖN GEREKSİNİM PROGRAMI (OGP) EĞİTİMİ HEDEFİ: Tehlike Analizi Kritik Kontrol Noktaları (HACCP) gıda güvenliğini sağlamadaki rolünün anlaşılması, HACCP ve Operasyonel Ön Gereksinim programlarının nasıl uygulanacağını göstermek, HACCP