ISO 22000 İç Tetkikçi Eğitimi

GIDA GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ (ISO 22000:2005) İÇ TETKİKÇİ EĞİTİMİ

HEDEFİ:

ISO 22000:2005 gıda güvenliği yönetim sistemi standardına uygun olarak kuruluş içinde oluşturulmuş olan gıda güvenliği yönetim sisteminin yeterliliğini, uygunluğunu ve etkinliğini saptamak için yapılan iç tetkiklere ait esasları ve aşamalarını açıklamak ve uygulamalarla göstermek. Bu amaca yönelik olarak kuruluş içi gıda güvenliği yönetim sistemi tetkikçisi yetiştirmek.

KAPSAMI:
• ISO 22000:2005 gıda güvenliği yönetim sistemi standart şartları özeti,
• Tetkik türleri ve tanımları,
• Gıda güvenliği yönetim sistemi tetkikinin amacı,
• Gıda güvenliği yönetim sistemi tetkikinin aşamaları (planlama, hazırlık, uygulama, raporlama, takip ve kapatma),
• Organizasyonel görev ve sorumluluklar,
• Gıda güvenliği yönetim sistemi tetkikçisinin sahip olması gereken özellikler,
• Tetkik sırasında karşılaşılması muhtemel durumlar ve sürprizler çeşitli uygulamalarla ve filmlerle anlatılır.

KATILIMCILAR:
Gıda güvenliği yönetim sistemi tetkiklerinde görev alacak çalışanlar.

KATILIMCI SAYISI: Minimum 8, maksimum 20 kişi (2 günlük programlarda maksimum 16 kişi)

GEREKLİ ÖN BİLGİ: Gıda güvenliği yönetim sistemi standardı (ISO 22000:2005)

SÜRESİ: 2 veya 3 gün.

NOT: Seminerin en az % 70’ine katılan kişilere seminer sonunda katılım belgesi verilir. Konuyla ilgili eğitimlerimiz hakkında bilgi almak için lütfen bizimle temasa geçiniz.

<<PDF>>

İlginizi Çekebilir

BRC Eğitimi

BRC – BRITISH RETAIL CONSORTIUM EĞİTİMİ HEDEFİ: İngiliz Perakendeciler Birliği (British Retail Consortium) içerisinde yer alan İngiliz perakendecilerine ürün sağlamak için gerekli gıda güvenlik ve kalite kriterlerini belirleyen standartlarından olan

IFS Eğitimi

IFS – INTERNATIONAL FOOD STANDART EĞİTİMİ HEDEFİ: Özellikle Almanya ve Fransa’da perakende satış yapan marketleri ve süpermarketleri hedef müşteri kitlesi olarak belirleyen firmaları, IFS Standardı’nın gıda sektöründeki yeri, önemi ve

ISO 22000 Eğitimi

GIDA GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ (ISO 22000:2005) EĞİTİMİ HEDEFİ: Katılımcıların, insan sağlığına yönelik gıda güvenliği ile ilgili fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik tehlikeleri önlemeyi, yok etmeyi veya belirli seviyelere indirmeyi amaçlayan bir